Відкрити пекарню

Записатися на консультацію
(044) 390 31 95, (067) 011 92 00 ,

Наскільки вигідно відкрити пекарню?

Открыть пекарню фото 1

Відкриття пекарні практично безпрограшна капіталовкладення при правильній організації всіх процесів.

Хліб, хлібобулочні вироби завжди користувалися, будуть користуватися попитом, та ще в поєднанні з смачним чаєм або кавовими напоями. Ваше місце може стати платформою для зустрічей.

Це якщо ми говоримо про пекарні з місцем для продажу.

За умови, що Ви плануєте відкрити цех, де будете випікати продукцію або готувати напівфабрикати для подальшої відправки по мережі постачальників, ряд дозвільної документації відрізняється.

За рахунок особливостей виробництва борошняних виробів в першому і другому випадку, до приміщення, техніку, іншим складовим бізнесу висуваються жорсткі вимоги санітарних і пожежних характеристик.

Открыть пекарню фото 2

ТОВ “Документ Груп” допоможе втілити кожну Вашу бізнес-ідею в реальність. Ми розуміємо, як важко починати і знаємо скільки аспектів необхідно налаштувати для того, що б все запрацювало.

Одні Дозволу чого только варті. А нетрі бухгалтерії, та ще з необхідністю пов’язати реальний облік і контроль продукції з програмного забезпечення касового апарату. А найти команду будівельників, щоб Вчасно здала роботи. Що Вже Говорити про підбір персоналу.

Видихніть!

Ми є. Досвід нашої команди, дозволяє зняти з Вас найскладніші питання.

Чекаємо Вас на консультації, де будемо намагатися почути, чого хочете саме Ви, і підкажемо, як це втілити в життя.

чому ми?

За допомогою послуг нашої компанії ви можете вчасно оформити необхідні документи для роботи. Ми – надійні партнери для кожного, так як у нас є:

Игорь Полевой
Игорь Полевой

Вас порекомендовал мой брат, открывавший пивной бар в Киеве. Остался довольным работой. Я такого же мнения. Сотрудничал с командой при открытии пекарни. Все рассказывают, объясняют, круглосуточно на связи. Получил все лицензии ровно в оговоренный срок.

Илья Чижиков
Илья Чижиков

Благодаря вам я сегодня имею честный процветающий бизнес. Ни разу не заплатил никаких штрафов проверяющим органам, все проверки проходили на ура, потому что и придраться не к чему, считаю это вашей заслугой тоже. Все консультации не прошли зря. Спасибо еще раз.

Роман Перескоков
Роман Перескоков

Приятно сотрудничать. Быстро, четко, а главное качественно. Все в соответствии с обещаниями. Сохранил свое время и деньги. Сейчас наслаждаюсь ведение законного бизнеса.

Таисия Лунева
Таисия Лунева

Ребята мне очень помогли, до момента обращения в компанию я представить не могла, что есть столько нюансов, требования к помещению, технике и т.д. Сама точно бы не справилась. Спасибо большое, моя пекарня процветаем, приносит прибыль, никогда не было проблем с проверяющими инстанциями.

Які вимоги виставляються для приміщення пекарні?

Процес створення хлібобулочних виробів передбачає наявність холодного цеху, гарячого цеху (вони не повинні розташовуватися поруч), складу готової продукції. Всі ці окремі приміщення обов'язково повинні бути оснащені трубопроводом, умивальниками. Є окремі списки вимог до вентиляції приміщення, висвітлення, пожежної безпеки і т.д. Пекарню категорично заборонено обладнати в підвальному приміщенні. Про всі ці нюанси більш докладно розкажуть наші фахівці.

Які терміни, вартість отримання всіх дозвільних документів на відкриття пекарні?

Ціна і терміни залежать від особливостей бізнес-плану. Якщо існують підготовча документація, за допомогою наших компетентних співробітників отримати всі дозвіл можна терміном в один місяць. Кожен випадки індивідуальний, після більш докладного вивчення майбутнього бізнесу, ми можемо сказати реальні терміни.

Краще відкривати пекарню з повним циклом виробництва або частковим?

Для новачків краще зупинитися на частковому виробництві, тому що це менш затратно, якнайшвидше отримувати прибуток. Після появи стабільного прибутку, як розширення бізнесу, рекомендується переходити на систему повного циклу виробництва хлібобулочних виробів.

Відкрити пекарню з командою професіоналів

Відкриття пекарні досить складний процес, що вимагає актуальних знань законодавчої бази України. Кваліфіковані фахівці, що мають безпосередній досвід в оформлення таких дозвільних документів можуть точно знати, як відкрити пекарню, як з першого разу отримати позитивний результат. Бізнесмени, досвідчені підприємці вважають за краще співробітництво з нами.

Як швидко відкрити пекарню?

Чим швидше Ви звернетеся до нас, тим менше втратите часу, своїх нервів. Одній людині практично неможливо простежити зміни законодавства, врахувати всі нюанси, вимоги. Тому з одним проектом у нас працює міні-група компетентних співробітників, кожен член якої має свою спеціалізацію. Ми знаємо як відкрити пекарню в Україні в максимально стислі терміни, з мінімальною затратою ресурсів з боку Замовника. Підготовчі процеси, проблеми ми беремо на себе, від Вас потрібна мінімальна участь.

Що потрібно щоб в максимально стислі терміни відкрити пекарню?

Правило одне: з першого разу подати повний пакет документів до відповідних державних органів, щоб отримати дозвіл. Найчастіше процес відкриття пекарні затягується через подачу неповного, неправильного пакета документів. Щоб відкрити пекарню в терміни, прописані бізнес-планом Замовника, ми двічі перевіряємо пакети необхідних документів. Під час складання списку необхідних документів наші співробітники детально вивчають бізнес-план, задають уточнюючі питання, щоб уникнути допущення помилки. Чи законно відкрити пекарню разом з нами легко і безпечно для Вашого бізнесу тому, що: ми працює після укладення договору співпраці, де прописані терміни, очікувані кінцеві результати; наші співробітники роблять все необхідне, щоб Ви отримали необхідні дозвіл на відкриття пекарні в максимально стислі терміни; ми надаємо послуги як в комплексі (допомога в отриманні всіх необхідних документів для відкриття пекарні), так окремо (наприклад, оформлення тільки дозвіл на використання приміщення для пекарні); щоб відкрити пекарню вчасно, законно наші юристи систематично відстежують зміни законодавчої бази України; ми пропонуємо чесну вартість наших послуг.